De reformes!


Unxa!!
Bé, com que ara mateix tinc un temps de descans entre semestre i semestre, he decidit reformar el blog perquè resulti més atractiu.
Crec que uns quants canvis no li anirien gens malament. I a vera si d’aquesta manera m’implico més en el blog i l’actualitzo més freqüentment.

Comencem per la capçalera. Per aquest motiu he estat començant a experimentar amb la tablet. (Merci @ikariswings per la insistència perquè m’hi posi! xD ) 

Aquesta és la primera il·lustració (feta al bloc a mà en boli, per variar =P) i pintada mitjançant el photoshop, i, com he dit, començant a practicar amb la tablet, en aquesta il·lustració de moment, pel fons i les tipos i algun altre traç.

Per altra banda, m’agradaria comentar una notícia que ha estat revolucionant el món artístic i dels estudiants mínimament crítics i creatius que busquen desenvolupar la seva creativitat en els seu futur immediat amb els estudis, com en el seu futur laboral.

 http://sociedad.elpais.com/sociedad/2012/02/10/actualidad/1328903274_171955.html

“Las escuelas artísticas superiores no pueden ofrecer títulos de grado”

Primer debat que s’ofereix: Per què devaluem l’art??
Però, per altra banda, seria just que tothom pogués oferir una carrera universitària artística?
Penso que els centres primer s’han de preparar i seguir els plans d’estudis, i si els ensenyaments estan “regulats” i aquests centres ofereixen el que s’estableix, em sembla bé que puguin prestar-se a fer-ho, però si els ensenyaments que ofereixen no ho segueixen, penso que no s’ha de considerar carrera o graduació universitària o com se li vulgui anomenar actualment.
I a partir d’aquí entrem en una altra discussió: hi ha estudis millors que altres?? Titulacions que es considerin per sobre de o de més categoria?
Sincerament, no ho crec. Penso que hi ha estudis diferents, que ofereixen aprenentatges de diferents maneres, és a dir, si fas un cicle d’una cosa, penso que estaràs format més intensament en aquest aspecte, en canvi si fas una carrera, des del meu punt de vista, obtens una formació d’un camp més ampli. Però bé, tot són opinions i tan vàlides com qualsevol altra.

I bé, de moment això és tot per avui.
Merci per passarvos i fins aviat!! ^^

 Esther NC

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s